Bestuur BPW Nationaal

Bestuur BPW Nationaal 2015

Van links naar rechts:

– Myriam Martens: past-voorzitter

– Miepie Questier: voorzitter

– Sabine Lecot: secretaris

– Celine Beyns: afgevaardigde young BPW

– Bea Demeyer: eerste vicevoorzitter

– Florence Demuynck: tweede vicevoorzitter

 

Ontbreken:

– Annick Buysse: penningmeester

 

BPW staat voor geëngageerde en dynamische dames met een open geest, die beroepsmatig actief zijn. BPW moedigt vrouwen aan zich professioneel te ontwikkelen, leiderschapsposities in  te nemen en actief te netwerken. BPW voert actie voor Equal Payday.

Gedurende mijn 3-jarige voorzitterschap wil ik inzetten op een gezonde mix in onze clubs van verschillende leeftijden. Ik wil mentoring en netwerken stimuleren en vrouwen motiveren om op de hoogte te blijven van de leefwereld en visie van vrouwen uit diverse generaties. Dit versterkt wederzijds begrip en empathie, wat de groepsdynamiek ten goede komt.

Internationale connectie
BPW Belgium maakt deel uit van de ‘International Federation of Business and Professional Women’ met meer dan 95 clubs in  5 continenten. In België tellen de 9 clubs meer dan 300 leden: BPW Antwerpen, Young BPW Antwerpen, BPW Brussel, BPW Gent, BPW Knokke, BPW Kortrijk, BPW Oostende, BPW Vlaamse Ardennen, BPW Waregem. Iedere club komt maandelijks samen rond een bepaald thema met spreker. Tweemaal per jaar is er een ontmoeting met alle clubs.

Doe je mee?
Is je interesse gewekt? Zin om kennis te maken met BPW? Contacteer voorzitter Miepie Questier via het formulier op de contactpagina.

Groet, Miepie
Voorzitter BPW Belgium