28/1/2019 waregem: voorstelling bedrijven van eigen leden

Posted · Add Comment

Desombere Ione werkt bij het bouwbedrijf Stadsbader, te Harelbeke . Zij zorgt er voor de aankopen van materialen bij de projecten . Er zijn een 500 tal werven per jaar. Een megaproject is bv. de oosterweelverbinding. De stadsbader start van eigen ontwerp , zorgt voor technische ondersteuning en bouwt van fundering tot volledige afwerking.
Deknudt Laetitia is interieur architecte in haar zaak LD voor totaalinrichtingen te Waregem. Haar klanten zijn vooral particulieren. De stijlen lopen uiteen van landelijk , tijdloos , hedendaags zowel voor nieuwbouw als renovaties. Ze werkt met onderaannemers voor het uitvoeren van de werken.
Dumoulein Nancy is zaakvoerder van MyModus , een telemarketing bedrijf In Deinze . Er werken 15 mensen. Ze doen wereldwijd prospectie voor bedrijven in verschillende sectoren. Daarnaast geeft ze ook haar know how door via een pas opgericht bedrijf Mercanti oa. telefonisten opleiden, training geven aan sales managers.
Maertens Steffi runt het hotel Full House in Kortrijk met een 10 tal mooi ingerichte kamers. U kan er ook terecht voor een ontbijt, dessertbuffet en recent ook voor de broodmaaltijd bij droevige gebeurtenissen. Er is plaats voor een 60 tal personen.
Steyaert Francoise runt samen met haar echtgenoot en zoon de wasserij Zonneschijn met hoofdzetel in Zulte. Er werken een 30 tal mensen en er is veel aandacht voor automatisatie en ecologie. Er zijn een aantal eigen winkels in regio oost-vlaanderen en daarnaast een hele reeks afhaalpunten.
Iedere BPW dame kreeg een goodie bag mee, zodat we ook konden kennismaken met de zaak van andere leden.