Clubs

BPW België is lid van BPW Europa,  dat deel uitmaakt van BPW International, een invloedrijk internationaal netwerk van vrouwen die beroepsmatig actief zijn in bijna 100 landen op 5 continenten met een consultatieve status bij de United Nations.

In België tellen de 10 clubs meer dan 380 leden: BPW Antwerpen, BPW Vlaamse-Rand, BPW Brugge, BPW Gent, BPW Knokke, BPW Kortrijk, BPW Oostende, BPW Vlaamse Ardennen, BPW Ronse, BPW Waregem. Iedere club komt maandelijks samen rond een bepaald thema met spreker, een bedrijfsbezoek of culturele daguitstap. Het bijwonen van Europese en internationale congressen wordt sterk aangemoedigd om de horizonten te verruimen en het netwerk uit te breiden.

Jaarlijks zijn er twee nationale netwerkevents (Candle Light Ceremony en de Algemene vergadering) waarop alle leden de gelegenheid hebben elkaar te ontmoeten.

BPW Nationaal is het overkoepelend orgaan van de Belgische clubs. Iedere club komt maandelijks samen om te netwerken en organiseert zijn bijeenkomst rond een bepaald thema met spreker,

Onze leden zijn vrouwen ouder dan 18 jaar, met leidinggevende functies, ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen,  onafhankelijke sterke vrouwen en young potentials.

BPW_antwerpen

BPW-Antwerpen

Brugge

BPW- Brugge

bpw-gent

BPW-Gent

kortrijk

BPW-Kortrijk

BPW-KNOKKE

BPW-Knokke

bpw-oostende

BPW-Oostende

Montgommerykaai 1 - 8400 Oostende

email

BPW Vlaamse rand

BPW- Vlaamse Rand

BPW Waregem

BPW-Waregem

Vlaamse Ardennen

BPW-Vlaamse Ardennen